Te koop in Gelderland - Cranenburgsestraat nabij nummer 27, Groesbeek

Groesbeek
Gelderland
UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!
Bent u op zoek naar een ruime, rustig gelegen bouwkavel voor de bouw van uw droomhuis, én op loopafstand van het centrum van Groesbeek. Dan is dit uw kans!
Het betreft een bouwkavel van circa 1.200 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met een bijgebouw in het mooie buitengebied van Groesbeek.
Nabij de Cranenburgsestraat 27 in Groesbeek, worden met de sloop van de stallen en de huidige woning, 4 bouwkavels voor nieuwe vrijstaande woningen gerealiseerd.
De initiatiefnemers van dit project bieden nog 1 bouwkavel te koop aan. De bouwkavel heeft een oppervlak van circa 1.200 m², waarop u een ruime vrijstaande woning met bijgebouw mag bouwen.

Kavel
De kavel is gelegen in het grensgebied tussen de bebouwing van het dorp en het open karakter van het buitengebied van Groesbeek. Het centrum van Groesbeek ligt op een afstand van slechts 800 m.
De kavel ligt circa 30 meter van de weg en zal worden ontsloten via een ringvormige, rond de boomgaard te realiseren ontsluitingsweg naar de Cranenburgsestraat. De boomgaard en ontsluitingsweg zal in eigendom blijven van de verkopers.
De kavel wordt voorafgaand aan de levering door ‘Het Kadaster’ ingemeten en zal een oppervlakte krijgen van circa 1.200 m².

Bouwmogelijkheden
Binnen het bestemmingsplan dat is opgesteld voor de herontwikkeling van de locatie Cranenburgsestraat 27 te Groesbeek, is de mogelijkheid gecreëerd om op de kavel, binnen het aangegeven bouwvlak, een woning te bouwen met een maximaal volume van 750m³, waarbij de bouwhoogte van de woning maximaal 11 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 6 meter.
De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen mag maximaal 80 m² groot worden, waarbij de bouwhoogte maximaal 6,5 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 3,3 meter.
De afstand van de woning tot de rechter perceelsgrens mag niet minder bedragen dan 3 meter, en de afstand van de woning tot de linker perceelsgrens mag niet minder bedragen dan 12 meter. De bijgebouwen mogen tegen de perceelsgrens gebouwd worden. De verbeeldingen die schetsmatig zijn weergegeven zijn bouwvormen die binnen het bestemmingsplan mogelijk zijn.

Landschappelijke inpassing
In het bestemmingsplan is opgenomen dat de gehele locatie landschappelijk wordt ingepast door o.a. de aanleg van een boomgaard aan de voorzijde van de kavels met rondom de ontsluitingsweg naar de Cranenburgsestraat. De aanwezige notenboom blijft behouden.
De aanleg en onderhoud van de boomgaard wordt door de verkopers verzorgd.

Levering kavels
De kavel zal op het moment van levering zijn opgemeten door ‘Het Kadaster’. De kosten van de inmeting en de splitsing zijn voor verkoper.
De koopsom van de kavel wordt belast met 21% BTW.

De kavel wordt verder bouwrijp opgeleverd.
Onder bouwrijp wordt verstaan: Sloop van de bestaande gebouwen, bodemonderzoek waarbij de streef- en interventiewaarden niet worden overschreden, het aanleggen van de nutsaansluitingen (Liander, Vitens en televisie/internet exclusief glasvezel) en riolering tot op het bouwterrein, aanleg van de beplanting zoals aangegeven in de landschappelijke inpassing, aanleg van de rondweg zoals schetsmatig aangegeven in de bijgevoegde schets en sonderingsrapport.

Door en voor rekening van de koper komen:
• Aansluiting nutsvoorzieningen; de kosten voor het naar binnen brengen van de nutsvoorzieningen, oftewel contract afsluiten met een leverancier.
• Aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning);
• Eventuele overige tuinaanleg.

Omgeving
Groesbeek staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Groesbeek alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, staat bekend als studentenstad met een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 325.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-01-19
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1200
Direct contact met de makelaar?

William Peters
peters@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-207 36 266

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen
peters@agriteam.nl

Riethorsterweg 14-c
6586 AC Plasmolen

Meer informatie
Kies je voor een landelijk gelegen woning?

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen jou graag jouw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk-Wonen.nl spreekt jouw taal en dat is fijn want dan begrijpen jullie elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in jouw leven.