Onze diensten

Onze diensten

DorpsWonen is dé specialist in aan- en verkoop van dorpswoningen.

Verkoop

Wil je een woning verkopen? Daar komen een aantal belangrijke zaken bij kijken. Wat is de waarde van mijn woning? Waar moet ik allemaal op letten? Wat zijn de vraagprijzen? Hoe wordt dit fiscaal geregeld? Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden.

Meer weten, neem gerust contact met ons op!

Aankoop

Wil je een woning aankopen? Wij begeleiden je graag in dit traject! Een woning kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. De makelaars van DorpsWonen hebben veel kennis, ervaring en een groot netwerk in de dorpen waar zij werkzaam zijn. Hierdoor kunnen zij jou deskundig en realistisch adviseren bij de koop van een woning.

Meer weten, neem gerust contact met ons op!

Taxatie

Een taxatie van jouw woning? Een taxatie is vaak noodzakelijk voor de aanvraag van een hypotheek of voor fiscale doeleinden. Onze makelaars helpen je op weg om een taxatie van jouw woning uit te voeren. 

Meer weten, neem gerust contact met ons op!

De voordelen van een totaalaanbieder

Omdat DorpsWonen een onderdeel is van AgriTeam Makelaars en Taxateurs en Landelijk-Wonen.nl bieden wij een totaalpakket. Niet alleen hebben wij kennis van woningen in de dorpen, ook woningen en woonboerderijen in het buitengebied en agrarische objecten vallen onder onze expertise.

Meer weten, neem gerust contact met ons op!