Welkom bij DorpsWonen

Welkom bij DorpsWonen

Dé specialist in dorpswoningen

Dé specialist in dorpswoningen

DorpsWonen maakt ruimtelijk, rustig en gemoedelijk wonen in een dorp mogelijk voor jou. In een alsmaar krapper wordende woningmarkt vind je alleen een woning met een makelaar die de omgeving als geen ander kent. 

Meer over onze werkwijze

Aankoop

Je wilt een woning aankopen? 
Wij kunnen jou begeleiden in dit traject! Met de ervaring die wij hebben opgebouwd en ons groot netwerk kunnen wij jou deskundig en realistisch adviseren bij de koop van een woning.

 

Verkoop

Je wilt een woning verkopen?
Dan is het belangrijk om je eerst op een aantal zaken te oriënteren. Wat zijn de vraagprijzen? Hoe wordt dit fiscaal geregeld? Waar moet ik allemaal op letten?
 

 

Taxatie

Een taxatie van jouw woning?
Een taxatie is vaak noodzakelijk voor de aanvraag van een hypotheek of voor fiscale doeleinden. Onze makelaars helpen je op weg om een taxatie van jouw woning uit te voeren. 
 

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in dorpswoningen

We wonen zelf in de dorpen uit het werkgebied en zijn hier geboren en getogen. Het vertrouwde dorpse gevoel is de basis van onze dienstverlening. Met een groot netwerk en een persoonlijke benadering brengt DorpsWonen jouw woonwens in vervulling. 

Totaalpakket

Omdat DorpsWonen een onderdeel is van AgriTeam Makelaars en Taxateurs en Landelijk-Wonen.nl bieden wij een totaalpakket. Niet alleen hebben wij kennis van woningen in de dorpen, ook woningen en woonboerderijen in het buitengebied en agrarische objecten vallen onder onze expertise.

Meer weten?