William Peters

William Peters

William heeft ruim 10 jaar ervaring als gecertificeerd makelaar en taxateur. Als mensenmens is het makelaarsvak hem op het lijf geschreven. Hij krijgt iedere dag weer energie van het contact met opdrachtgevers en potentiële kopers. Een tevreden koper en verkoper na het bereiken van een akkoord geeft hem veel voldoening. Wonen is één van de drie pijlers in het leven en dus medebepalend voor het geluk van een mens. Om daar een rol in te kunnen spelen, dat vindt William het allermooiste wat er is. 

Expertises

Niet alleen heeft William ruime ervaring met dorpswoningen, ook agrarische objecten, woningen in het buitengebied en bouwkavels behoren tot zijn expertise. Zijn passie voor de makelaardij gaat zo ver, dat William zich in zijn vrije tijd – naast wandelen, skiën en uiteten gaan met vrienden - ook graag verdiept in de vele aspecten van onroerend goed. 

Quote

Als geboren en getogen Groesbekenaar, kent hij de omgeving daar op zijn duimpje. Inmiddels is hij neergestreken in het mooie Plasmolen, gelegen aan de Mookerplas en onder aan de Sint-Jansberg. Daar woont hij samen met zijn vrouw Miranda en schuiven zijn zoon en dochter regelmatig aan voor een drankje of gezellig etentje. 

“De pluspunten van wonen in een dorp zijn voor mij de rust, de gemoedelijkheid en de ons-kent-ons cultuur. Ik zou niet anders willen.”

William