Roel van Hoof

Roel van Hoof

Als makelaar begeleidt Roel je deskundig tijdens het koopproces: van de oriëntatiefase tot en met de succesvolle verkoop of aankoop. Hij neemt jou in alle rust bij de hand tijdens het doorlopen van deze verschillende stappen. Roel heeft altijd aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Het is de dynamiek in zijn werk die hem aanspreekt; geen dag is hetzelfde. Roel heeft een enorme drive om steeds weer de juiste partij bij een woning te vinden. 

Opgegroeid in de dorpen van het werkgebied

Roel heeft vergaande kennis van de dorpen in zijn werkgebied. Dat kan ook niet anders als je er zelf woont én opgegroeid bent. Roel woont samen met zijn vrouw Linda en drie kinderen in Hilvarenbeek. Hiervoor heeft hij gewoond in Goirle, in het buitengebied van Tilburg Noord-West en in Moergestel. 

Zijn werk is ook zijn hobby

Roels werk is ook zijn hobby. In zijn vrije tijd besteedt hij namelijk veel aandacht aan zijn woning en het onderhoud daarvan. Verder is hij een fanatiek mountainbiker, is hij dol op skiën en hecht veel waarde aan een avondje met vrienden of familie.

"Wonen in een dorp betekent dichter bij het sociale leven en meer betrokkenheid. Wie wil dat nu niet? Vooral de combinatie van een karakteristieke dorpskern en een mooi buitengebied spreekt mij aan."

Roel