Monique Raaijmakers-Stiphout

Monique Raaijmakers-Stiphout

Monique heeft altijd al een grote interesse in woningen, vastgoed en de bouw. Deze passie deelt ze met haar man die als zelfstandige in de bouw werkt. Het kopen of verkopen van een woning doe je niet dagelijks. Monique helpt jou graag in deze belangrijke fase van je leven en zet alles op alles voor de beste begeleiding.

Verdiepen in de mogelijkheden

Wat Monique erg leuk vindt aan haar werk is, samen met de kopers of verkopers, verdiepen in de mogelijkheden van een woning. Monique zet graag een stapje extra, neemt echt de tijd voor je en verrast op positieve wijze met haar vergaande betrokkenheid.

Op de hoogte van de ontwikkelingen

Monique heeft veel kennis van de dorpen in haar werkgebied. Ze is geboren en getogen in de gemeente Venray, in het dorp Merselo. Sinds 25 jaar woont ze samen met haar man en twee zoons in de gemeente Sint Anthonis in het fijne dorpje Stevensbeek. In haar vrije tijd levert Monique een actieve bijdrage aan het verenigingsleven. Hierdoor blijft ze op de hoogte van de ontwikkelingen in de omgeving. Verder wandelt, fietst, zwemt en zingt Monique graag. En regelmatig treffen we haar langs de lijn van het voetbalveld waar ze haar zoons aanmoedigt. 

"In een dorp is altijd tijd voor een kort praatje, een glimlach of een begroeting. Verder maakt de rust, ruimte en de natuur het voor mij en mijn gezin een prettige woonomgeving."

Monique