Jos Nielen

Jos Nielen

Jos krijgt veel voldoening van het adviseren en begeleiden van jou als (ver)koper. Het kopen of verkopen van een huis is een bijzondere gebeurtenis. Iedereen heeft daarbij zijn eigen wensen, verhaal en achtergrond. Juist dat maakt het makelaarsvak voor Jos interessant. 

In contact zijn met mensen

Voordat Jos in aanraking kwam met de makelaardij, heeft hij de functie vervuld van raadslid, wethouder, voervoorlichter en relatiebeheerder. Het in contact zijn met mensen geeft hem veel voldoening. Jos heeft een groot netwerk in de dorpen waar hij als makelaar actief is. Hierdoor is hij in staat om - in een alsmaar krapper wordende woningmarkt - jouw droomwens gegarandeerd in vervulling te brengen.

Naast het vak

Naast het uitoefenen van het makelaarsvak, brengt Jos veel tijd door op de boerderij. Hij woont in het pittoreske dorpje Katwijk en heeft daar een agrarisch bedrijf; een melkveehouderij. Wanneer je hem in zijn vrije tijd niet bij de koeien aantreft, is de kans groot dat hij een potje aan het biljarten is met vrienden in een gezellig café of naar een voetbalwedstrijd aan het kijken is. 

"Een dorp is veel persoonlijker dan een (grote) stad. Iedereen kent elkaar, is met elkaar verbonden en weet van elkaar wat er speelt. Het is de sociale controle en de sociale cohesie die voor mij het wonen in een dorp plezierig maakt."

Jos