Te koop in Noord-Brabant - 't Heike nabij 11, Reusel

Reusel
Noord-Brabant
ALTIJD AL UW DROOMHUIS WILLEN BOUWEN? DAN IS DIT UW KANS!

Te koop: Een riante, landelijk gelegen kavel van ca. 1.400 m² aan een rustige doorgaande weg met een fietspad, op loopafstand van de bebouwde kom. Het is mogelijk om in overleg met verkoper meer grond bij te kopen, zodat de locatie tevens mogelijkheden biedt voor het hobbymatig houden van paarden.
In de directe omgeving worden momenteel meerdere nieuwe vrijstaande woningen gebouwd. De kavel is zeer rustig gelegen, wat veel woongenot met zich meebrengt.

De woning dient gebouwd te worden volgens bepaalde richtlijnen opgenomen in het bestemmingsplan “Buitengebied, herziening ’t Heike 11 en Postelsedijk ong.” met IMRO nummer “NL.IMRO.1667.BPBheik0082-VAST”, onherroepelijk vastgesteld medio november 2022.
Alle andere vergunningen met betrekking tot het realiseren van een woning dienen door potentiele koper georganiseerd te worden.

Enkele kenmerken van de te bouwen woning;
- Maximaal 1.000m³
- Bijgebouw mogelijk, maximaal tezamen 100 m²
- Carport mogelijk
- Overkapping mogelijk
- Aan huis gebonden beroep cat. 1 mogelijk

Algemeen
Reusel is een dorp in de provincie Noord-Brabant, in de regio Zuidoost-Brabant, en daarbinnen in de streek De Kempen, gemeente Reusel-De Mierden. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1996. Het is de kern van de gemeente. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 3.500 huizen met ca. 8.600 inwoners.
In Reusel zijn vele voorzieningen voorhanden, vele winkels, in alle soorten, basisonderwijs, horecagelegenheden, sportverenigingen. Stichting Winterfeesten Reusel-De Mierden organiseert jaarlijks de Winterfeesten (begin december tot begin januari) in het centrum van het dorp. Voor het voortgezet onderwijs kan men naar het op fietsafstand gelegen Bladel.
Verder is het dorp landelijk gelegen tegen de Belgische grens in een bosrijke omgeving met vele wandel- en fietspaden.
Het dorp is goed ontsloten middels grote N-wegen richting Eindhoven en Tilburg.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 420.000,00
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2022-11-29
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1400
Direct contact met de makelaar?

Roel van Hoof
vanhoof@dorpswonen.nl
T: 013-234 0340
M: 06-515 25 374

Contact opnemen
Vestiging

DorpsWonen.nl Midden-Brabant
info@dorpswonen.nl

Diessenseweg 105
5081 AH Hilvarenbeek

Meer informatie
Kies je voor een landelijk gelegen woning?

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen jou graag jouw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk-Wonen.nl spreekt jouw taal en dat is fijn want dan begrijpen jullie elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in jouw leven.