Te koop in Noord-Brabant - Liefkeshoek nabij 43, Katwijk

Katwijk NB
Noord-Brabant
Een tweetal fraai gelegen ruime bouwkavels binnen de bebouwde kom, vanaf 1.140 m², met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht op o.a. landerijen, de Maasdijk en natuurgebied de Mookerheide. Door de royale afmetingen van de kavels, biedt het volop de gelegenheid om hierop een vrijstaand droomhuis te realiseren met een diepe tuin.

Vraagprijs vanaf: € 315.000,00 v.o.n.

Ligging
De bouwkavels die op dit moment in de verkoop zijn:
• Een bouwkavel, gelegen aan Liefkeshoek 47, kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie F, nummers 1201 en 1202, gezamenlijk groot circa 1.140 m².
• Een bouwkavel, gelegen aan Liefkeshoek 49, kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie F, nummers 1203 en 1204, gezamenlijk groot circa 1.143 m².

Bouwregels
Een bouwkavel mag bebouwd worden, onder voorwaarde dat:
a. het bebouwingspercentage ter plaatse van de aanduiding 'bouwvlak' maximaal 100% mag zijn;
b. het bebouwingspercentage voor gronden buiten de aanduiding 'bouwvlak' maximaal 50% mag zijn;
Binnen dit bestemmingsplan is per bouwkavel een bouwvlak ingetekend ter grootte van circa 150 m² met de afmetingen 10 meter (breedte) bij 15 meter (lengte).

Hoofdgebouw
Het hoofdgebouw, circa 1200 m³ groot, is toegestaan ter plaatse van de aanduiding bouwvlak en dient minimaal 3,0 meter van de zijdelingse perceelgrenzen af te blijven. De goothoogte mag maximaal 6 meter zijn en de nokhoogte mag maximaal 10 meter zijn. Tevens is het mogelijk om ondergronds binnen het bouwvlak één bouwlaag te bouwen.

Bijgebouwen en overkappingen
Het bouwen van bijbehorende bouwwerken en overkappingen is toegestaan en behoeven niet binnen het bouwvlak gesitueerd te worden. Deze mogen tot aan de grens gebouwd worden. Het oppervlakte mag maximaal 60 m² bedragen en onder voorwaarden maximaal 90 m². M.b.t. die voorwaarden wordt verwezen naar het bestemmingsplan.
Als voorwaarde is opgenomen dat er achter op het perceel een natuur/landschapselement, struweelhaag, van circa 5 meter breedte positief is bestemd.
Het bevoegd gezag kan bij een omgevingsvergunning aanvraag e/o onder omstandigheden afwijken van het bovengenoemde.
De bouwkavels liggen in het bestemmingsplan ‘Katwijk NB, Liefkeshoek 43 en 43a’, vastgesteld op 3-2-2020 door de gemeente Cuijk waar meer informatie is te vinden, te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Door en voor rekening van de koper komen
• Aansluiting nutsvoorzieningen; de kosten voor het naar binnen brengen van de nutsvoorzieningen, oftewel contract afsluiten met een leverancier.
• Aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning);
• Eventuele overige tuinaanleg.

Verkoopproces
De bouwkavels worden bij inschrijving verkocht. De inschrijftermijn loopt van 27 juni 2022 tot 19 augustus 2022, 16.00 uur.
U kunt een inschrijfpakket per email opvragen bij de makelaar: Landelijk-Wonen.nl, Breestraat 20, 5845 AV Sint Anthonis, sintanthonis@landelijk-wonen.nl

Situering
Katwijk is een gemoedelijk dorp met circa 450 inwoners en een landelijk karakter, gelegen in de luwte van de Maasdijk binnen de gemeente Land van Cuijk. Binnen 2,5 km sta je midden in het centrum van de naastgelegen plaats Cuijk. Cuijk voorziet in vele voorzieningen, waaronder diverse winkel- en horecagelegenheden, basisscholen, het voortgezet onderwijs, zwembad, diverse sportfaciliteiten, een bioscoop en een theater. De meeste basis voorzieningen liggen ruim binnen deze afstand. Er zijn ook volop recreatie mogelijkheden in de zeer nabije omgeving, bestaande uit onder meer de Kraaijenbergse Plassen en het bosrijke natuurgebied de Mookerheide. Binnen 5 minuten ben je met je de auto op de snelweg de A73 in de richtingen Nijmegen of Venlo. De nieuwe snelfietsroute Cuijk-Nijmegen is daarnaast om de hoek gelegen, waardoor er een ideale fietsverbinding met Nijmegen en met Cuijk aanwezig is. Katwijk ligt bovendien gunstig ten opzichte van de beide treinstations van Cuijk en Mook-Molenhoek (beide op minder dan 3 km (fiets-)afstand).

Bijzonderheden
Er loopt nu nog een rioolleiding over het perceel van Liefkeshoek 51 naar 43, maar met de gemeente Land van Cuijk is overleg om deze rioolleiding op gemeentegrond te leggen.

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2022-06-27
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1150
Direct contact met de makelaar?

Jos Nielen
nielen@dorpswonen.nl
T: 0485-387 300
M: 06-83 66 12 24

Contact opnemen
Vestiging

DorpsWonen.nl Land Van Cuijk en Noord-Limburg.
info@dorpswonen.nl

Breestraat 20
5845AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies je voor een landelijk gelegen woning?

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen jou graag jouw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk-Wonen.nl spreekt jouw taal en dat is fijn want dan begrijpen jullie elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in jouw leven.