Nieuws van DorpsWonen

Nieuws van DorpsWonen

Nieuwe makelaars in jouw vertrouwde omgeving: DorpsWonen

Vanaf heden heeft jouw dorp er een makelaar bij. Niet zomaar een makelaar. Maar eentje die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van dorpswoningen. Wij helpen jou aan een woning in één van de vele dorpen in Noord-Brabant, het noorden van Limburg en het zuiden van Gelderland. Hoe wij dat doen? En benieuwd naar wat DorpsWonen voor jou kan betekenen? Lees snel verder.

Wij staan dichtbij
DorpsWonen maakt ruimtelijk, rustig en gemoedelijk wonen in een dorp mogelijk voor jou. In een alsmaar krapper wordende woningmarkt vind je alleen een woning met een makelaar die dicht bij het vuur zit. Onze makelaars hebben ruime kennis van de dorpen in ons werkgebied: zij wonen zelf in deze dorpen en zijn er geboren en getogen. Dichterbij kan niet!

Ons-kent-ons
Het vertrouwde dorpse gevoel is de basis van onze dienstverlening. Dat doen wij vanuit ons karakter, met een groot netwerk én een persoonlijke benadering. Wij weten wat er speelt in jouw omgeving. Hierdoor kunnen wij jou deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van je dorpswoning. Wij zijn meer dan een makelaar, wij zijn jouw partner.

Nieuw maar toch ook niet
DorpsWonen is een nieuw label, maar zeker niet nieuw in het makelaarsvak. Wij zijn namelijk een onderdeel van AgriTeam Makelaars en Taxateurs en Landelijk-Wonen.nl. Waar deze twee bestaande succesvolle labels zich richten op agrarische objecten en woningen en woonboerderijen in het buitengebied, is DorpsWonen dé expert in de aan- en verkoop van dorpswoningen. Met de toevoeging van dit specialisme bieden we een totaalpakket. Jij kunt profiteren van onze brede kennis en expertise en de intensieve samenwerking tussen de verschillende labels. Zo is het vanaf heden mogelijk om je woning in het dorp te verkopen en bouwgrond of een woning in het buitengebied te kopen. Of andersom natuurlijk.

Ultiem wooncomfort
Rust, ruimtelijk, groen, vriendelijk en gemoedelijk. Wij gunnen eenieder de voordelen van wonen in een dorp. Voor ons hét voorbeeld van ultiem wooncomfort. Onze makelaars worden net zo enthousiast van wonen in een dorp als jijzelf. Samen brengen wij jouw woonwens in vervulling. Dit doen we altijd mét karakter en natuurlijk een glimlach.

Wil je meer weten?
Ontdek onze aan- en verkoop werkwijze of bekijk ons ruime aanbod van dorpswoningen. Heb je vragen of wil je kennismaken met DorpsWonen? Neem dan gerust contact op met één van onze makelaars.

Via onderstaande button kunt u contact met ons opnemen.